Kabobs de miel grecesc cu iaurt-mentă Salsa Verde

Kabobs de miel grecesc cu iaurt-mentă Salsa Verde
Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Kabobs de miel grecesc cu iaurt-mentă Salsa Verde ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 372 calorii, 15g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați iaurt grecesc, oregano, mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma iaurtul grecesc, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Iaurt Grecesc ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Raft de miel cu napi pentru copii și salsa verde de mentă, Friptură de miel cu Salsa verde de lămâie-mentă, și Miel grecesc cu sos de mentă de iaurt.

Instrucțiuni

1
Înmuiați frigarui de rozmarin în apă timp de 30 de minute. Între timp, bateți împreună usturoiul, cimbrul, uleiul de măsline, oțetul de sherry, sarea și piperul într-un bol de sticlă. Aruncați bucățile de miel în marinată și lăsați să se marineze la temperatura camerei timp de 30 de minute. După ce mielul s-a marinat, filetați pe crengile de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
În timp ce mielul se marinează, pregătiți salsa verde așezând sucul de lămâie, uleiul de măsline, iaurtul, usturoiul, sarea, menta, oregano, pătrunjelul, caperele și filetul de hamsie în vasul unui blender. Se amestecă până se omogenizează, apoi se toarnă într-un vas de servire și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Gatiti frigaruile de miel, intorcandu-se ocazional, pana nu mai sunt roz, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Se servește cu salsa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 D. HR
Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 D. HR
Acest amestec Pinot Noir/Gamay" 1787 "este partea contra a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) sunt vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie de stejar neutre. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, a fost ordonat un decret pentru a elimina toate soiurile de struguri roșii din Valea Mosel și pentru a le înlocui cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a disipat și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateExpert
Gata În1 h, 13 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Bucătăriimexican
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista