Kabobs de miel cu pilaf Bulgur

Kabobs de miel cu pilaf Bulgur
Kabobs de miel cu Bulgur Pilaf necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 902 calorii, 35g de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, bulion de vită, Paste spiralate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pilaf Bulgur Turcesc Cu Miel Și Năut, Pulpă de miel umplută cu Bulgur și Pilaf din semințe de Mac (Gemisto Arni me Pilafi), și Bulgur Pilaf Cu Linte Verde, Servit Cu Ceapă Caramelizată-Mercimekli Bulgur Pilavi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați usturoiul, oțetul, menta și uleiul; adăugați miel. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider pentru câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Pentru pilaf, într-o tigaie mare, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa și pastele; se sotează până când pastele se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Adăugați bulgur și amestecați pentru a acoperi. Se amestecă bulionul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 25-30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5 minute. Puf cu o furculiță.
6
Scurgeți și aruncați marinada. Filetați pe șase frigarui metalice sau înmuiate din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
7
Grătiți kaboburile, acoperite, la foc mediu timp de 8-10 minute sau până când carnea ajunge la coacerea dorită, întorcându-se frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Se servește cu pilaf.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista