Kabobs de miel cu Bulgur Pilaf necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 902 calorii, 35g de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, bulion de vită, Paste spiralate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pilaf Bulgur Turcesc Cu Miel Și Năut, Pulpă de miel umplută cu Bulgur și Pilaf din semințe de Mac (Gemisto Arni me Pilafi), și Bulgur Pilaf Cu Linte Verde, Servit Cu Ceapă Caramelizată-Mercimekli Bulgur Pilavi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați usturoiul, oțetul, menta și uleiul; adăugați miel. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider pentru câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Mazare Decojita, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Pentru pilaf, într-o tigaie mare, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa și pastele; se sotează până când pastele se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Adăugați bulgur și amestecați pentru a acoperi. Se amestecă bulionul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 25-30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5 minute. Puf cu o furculiță.
6
Scurgeți și aruncați marinada. Filetați pe șase frigarui metalice sau înmuiate din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
7
Grătiți kaboburile, acoperite, la foc mediu timp de 8-10 minute sau până când carnea ajunge la coacerea dorită, întorcându-se frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch