Kabobs De Miel Condimentat Și Salată De Portocale, Ceapă Și Rucola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați să încercați Kabobs de miel condimentat și salată de portocale, ceapă și Rucola. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 30 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 44 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piciorul de miel, pansamentul balsamic de vinaigretă, ienibaharul măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri de miel cu condimente marocane cu sfeclă, ceapă roșie și salsa portocalie, Salată De Portocale, Ceapă Roșie, Gorgonzolan Și Rucola, și Raft de miel acoperit cu condimente pentru doi cu salată de rucola, Avocado și portocale de sânge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Tăiați 2 portocale în 6 pene fiecare. Filetați mielul și portocalele alternativ pe 4 frigarui. Filetați ceapa pe frigarui separat. Strângeți sucul din 1 din portocalele rămase într-un castron mic.
Adăugați sos de grătar și ienibahar; se amestecă bine. Rezervați jumătate din amestecul de sos de grătar.
Frigarui la gratar 15 min. sau până când mielul este gata, întorcând și perindând cu amestecul de sos de grătar rămas în ultimele 5 min.
Scoateți ceapa din frigarui; așezați într-un castron mare. Curățați și tăiați portocalele rămase.
Se adaugă în ceapă cu rucola și pansament; se amestecă ușor.
Așezați pe platou; deasupra cu kabobs.
Se servește cu amestec rezervat de sos de grătar.