Kabobs De Miel Condimentat Și Salată De Portocale, Ceapă Și Rucola

Kabobs De Miel Condimentat Și Salată De Portocale, Ceapă Și Rucola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați să încercați Kabobs de miel condimentat și salată de portocale, ceapă și Rucola. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 30 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 44 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piciorul de miel, pansamentul balsamic de vinaigretă, ienibaharul măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri de miel cu condimente marocane cu sfeclă, ceapă roșie și salsa portocalie, Salată De Portocale, Ceapă Roșie, Gorgonzolan Și Rucola, și Raft de miel acoperit cu condimente pentru doi cu salată de rucola, Avocado și portocale de sânge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Tăiați 2 portocale în 6 pene fiecare. Filetați mielul și portocalele alternativ pe 4 frigarui. Filetați ceapa pe frigarui separat. Strângeți sucul din 1 din portocalele rămase într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați sos de grătar și ienibahar; se amestecă bine. Rezervați jumătate din amestecul de sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
4
Frigarui la gratar 15 min. sau până când mielul este gata, întorcând și perindând cu amestecul de sos de grătar rămas în ultimele 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți ceapa din frigarui; așezați într-un castron mare. Curățați și tăiați portocalele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se adaugă în ceapă cu rucola și pansament; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Așezați pe platou; deasupra cu kabobs.
8
Se servește cu amestec rezervat de sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista