Jurnal De Brânză
Nevoie de un garnitură fără gluten? Jurnalul de brânză ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 202 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână carne de vită, cremă de brânză, nuci pecan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Fancy Pants furnici pe un jurnal, Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin, și Varză de Bruxelles, măr și brânză la grătar Brie cu brânză de capră bătută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați crema de brânză, carnea de vită uscată, sosul Worcestershire, ceapa verde și glutamatul monosodic; se amestecă bine și se dă la frigider până se răcește.
Se amestecă împreună pecanele tocate și pătrunjelul.
Rotiți brânza în jurnal sau bilă și rulați în nuci pecan și pătrunjel pentru a acoperi.