Juniper Grissini
Juniper Grissini este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 42 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 33 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de mâncare și vin. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Juniper Grissini(Bastoane Lungi Crocante), Grissini, și Grissini cu Prosciutto.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați apa cu 1/2 cană de făină, miere și drojdie.
Se lasă să stea până se spumează, aproximativ 10 minute. Se amestecă restul de 1 1/2 căni de făină, uleiul de măsline, ienupărul și sarea și se frământă până se formează un aluat neted.
Transferați aluatul într-un vas ușor uns, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 42
Tapetați 3 foi mari de copt cu hârtie pergament. Puneți aluatul și tăiați-l în 4 bucăți egale. Pe o suprafață de lucru înmuiată, întindeți fiecare bucată de aluat într-un dreptunghi de 6 pe 10 inci.
Tăiați dreptunghiurile pe lungime în benzi late de 1/2 inch. Aranjați benzile pe foile pregătite și presărați ușor cu piper cayenne.
Lăsați să stea până se umflă, aproximativ 15 minute.
Coaceți grissini timp de aproximativ 15 minute, până se rumenesc; comutați tigăile la jumătatea coacerii.
Lăsați grissini să se răcească și crocant pe foaia de copt înainte de servire.