Jr ' s Texas Tumbleweed

Jr ' s Texas Tumbleweed
Jr ' s Texas Tumbleweed este un lactate gratuite și vegetariene farfurie. Această rețetă servește 4. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 170 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, sarea, uleiul de arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tumbleweed Spice Mix căutați o frecare bună de condimente pentru fripturi, piept și multe altele? Acesta este amestecul de condimente pentru tine, Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe pâine prăjită din Texas, și Texas Câine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron amestecați făina, praful de copt, berea și condimentul casei împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să se odihnească pe tejghea timp de 15 minute până la 3 ore.
3
Preîncălziți uleiul în friteuză la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Feliați 3/4-inch la 1-inch de pe partea de sus a cepei. Îndepărtați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Tăiați o bază din partea de jos, dar lăsați rădăcina intactă. Se taie ceapa în jumătate, apoi în sferturi, apoi în optimi. Continuați până când ați tăiat ceapa de 16 ori. Felierea cepei în acest fel creează "petale". Nu tăiați până la capăt. Acest lucru va păstra "floarea" împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
6
Răspândiți" petalele " cepei. Înmuiați ceapa în apă cu gheață pentru a ajuta la separarea petalelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Înmuiați ceapa în aluatul de bere. Separați "petalele" și obțineți aluatul între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
8
Prăjiți ceapa cu partea dreaptă în ulei timp de 10 minute sau până devine maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Scoateți ceapa cu un păianjen din friteuză și lăsați să se scurgă pe o foaie tavă căptușită prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
10
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista