Johnny ' s Slow Cooker Londra Broil

Johnny ' s Slow Cooker Londra Broil
Johnny Slow Cooker Londra Broil necesită în jurul valorii de 8 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 434 calorii, 50g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 2.58 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Un amestec de cartofi, London broil, cremă condensată de supă de ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu #SundaySupper ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Aragaz Lent Londra Broil, Londra Broil, și Londra Broil.

Instrucțiuni

1
Împrăștiați ceapa feliată în fundul unui aragaz lent, apoi stratificați alternativ morcovii și cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu și condimentați Londra cu condimente Creole. Căutați carnea de vită în ulei fierbinte până se rumenesc bine, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
Friptură Cu Vârf RotundFriptură Cu Vârf Rotund
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Transferați carnea aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Se toarnă bulion de vită, cremă de supă de ciuperci și vin roșu în tigaia folosită pentru a găti carnea de vită și se aduce la foc mic. Răzuiți orice bucăți maronii din partea inferioară a tigaiei cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Se toarnă amestecul de bulion peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Gatiti la mic timp de 8 pana la 10 ore sau gatiti la mare timp de 6 ore.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este Maddalena Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate83
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista