John ' s Citrus Fish, varză Savoy și cuscus cu mazăre și arpagic
Dacă aveți despre 30 minute pentru a petrece în bucătărie, peștele citrice al lui John, varza Savoy și cuscusul cu mazăre și arpagic ar putea fi un super pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 777 calorii, 62g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,92 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de mazăre, supă de pui, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ John ' s Citrus Fish, varză Savoy și cuscus cu mazăre și arpagic, Orecchiette cu varză Savoy, mazăre și cremă de lămâie, și Orecchiette cu varză Savoy, mazăre și cremă de lămâie.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare cu 1 lingură de ulei de măsline extravirgin, 1 tură de tigaie și 1 lingură de unt. Când untul se topește în ulei, adăugați varza și gătiți 2 până la 3 minute pentru a o ofili puțin. Condimentează cu sare și piper și adaugă 1/2 cană de pui în tigaie. Reduceți căldura la mediu scăzut și gătiți 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
(rezervati 1 Lingura)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Tăiați capetele citricelor, fie grapefruit, fie portocale. Stați citricele în poziție verticală și tăiați coaja în fâșii cu un cuțit mic ascuțit tăind de sus în jos, învârtind citricele în timp ce lucrați. Odată curățate de piei, tăiați secțiunile fructului departe de membrane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
3 Bețișoare De Covrig
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Condimentează peștele cu sare și piper și grapefruit sau coajă de portocală.
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare cu 1 lingură de ulei de măsline extravirgin, 1 tură de tigaie. Când uleiul se ondulează, adăugați pește. Gatiti pestele 3-4 minute pe fiecare parte, cu pielea in jos mai intai. Pielea trebuie să fie crocantă, iar carnea trebuie să fie opacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Bomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți peștele pe un platou și acoperiți-l cu folie pentru a se încălzi. Întoarceți tigaia în blatul aragazului și adăugați încă o lingură de ulei de măsline extravirgin, 1 tură de tigaie și șalotele. Gatiti 2 minute, apoi adaugati citricele in tigaie si incalziti-le intr-un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Frișcă Suplimentară Groasă
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați vin alb și reduceți 1 minut, apoi adăugați o lingură de unt. Opriți căldura. Se agită tigaie pentru a combina untul cu citrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
În timp ce sosul funcționează, aduceți 1 1/2 căni de pui, 1 lingură de unt și un strop de ulei de măsline la fiert într-o oală medie cu un capac etanș. Când stocul fierbe, adăugați cuscus, mazăre și arpagic în oală. Opriți focul, amestecați și puneți capacul la loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Brooks Willamette Valley Pinot Noir cu un rating de 4.3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Pinot Noir Din Valea Brooks Willamette
Un nas frumos parfumat de gem bogat de cireșe, afine de Ziua Recunoștinței cu coajă de portocală rasă, ciuperci morel și trufe negre. O notă minunată de ceai negru, piele și potpourri. Vinul este atât de delicios în gură, acoperind palatul cu cireșe bogate, întunecate, zmeură caldă, coacăz roșu și prune negre. Există o minunată pământie de ciuperci portabella pe grătar, legume prăjite, grăsime de slănină și carne afumată. Acest Pinotse termină cu fructe coapte, pământ și complexitate și un indiciu de frunze de roșii și pământ. Doar delicios!