Jicama-salata de rodie este o fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 91 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați arils de rodie, suc de lămâie, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Rodie, Portocală Și Jicama, Salată de jicama, mere și rodie cu vinetă de zmeură Dijon, și Salată de jicama Make-Ahead cu friptură arsă, rodie și Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați jicama, arilele de rodie, ceapa și cilantro într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Rodie
1 Kg Tortillas De Maíz
Jicama
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați sucul de lămâie, uleiul de măsline, nectarul de agave, sarea și ardeiul roșu măcinat într-un bol, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
0,5 Lingurita Sare
Avocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați amestecul de suc în amestecul jicama; aruncați ușor pentru a acoperi.