Jerk Carne De Porc & Ananas Kabobs
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc și ananasul. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 255 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.81 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ghimbir, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc smucit cu Salsa de ananas, Filet De Porc Smucit Cu Salsa De Ananas, și Filet de porc smucit cu gust de ananas-prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați primele 17 ingrediente; acoperiți și procesați până la amestecare.
Transferați într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carne de porc. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider pentru cel puțin 3 ore.
Scurgeți și aruncați marinada. Pe patru frigarui de lemn metalic sau înmuiat, filetați alternativ carnea de porc, ananasul și ardeii. Grătar, acoperit, la foc mediu sau fiert 4 in. de la foc timp de 10-15 minute sau până când carnea este fragedă, întorcându-se ocazional.