Jen oala sub presiune friptură
Jen oala sub presiune friptură necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 735 calorii, 71G de proteine, și 26g de grăsime per portie. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $ 3.39 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de cartofi, făină, friptură de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, Oala Sub Presiune Oală Friptură, și Oala Sub Presiune Friptură De Vită.
Instrucțiuni
Condimentează friptura cu sare și piper pe toate părțile; înveliți friptura cu făină (rezervați făina rămasă pentru sos).
Topiți scurtarea într-o oală sub presiune la foc mediu-mare. Friptura brună pe toate părțile în scurtare la cald.
Presărați amestecul de supă de ceapă peste friptură.
Se toarnă cel puțin două căni de apă; folosiți încă 1 până la 2 căni dacă carnea de vită este o tăietură dură sau pentru a atinge cantitatea minimă recomandată de producătorul oalei sub presiune.
Sigilați capacul și aduceți aragazul la presiune maximă la foc mare. Reduceți căldura la minim, menținând presiunea completă și gătiți timp de 1 1/2 până la 2 ore.
Eliberați presiunea și testați pentru coacere; carnea trebuie să fie fragedă.
Adăugați cartofi și ceapă, asigurându-vă că legumele sunt scufundate în lichidul de gătit. (Poate fi necesar să rearanjați friptura deasupra legumelor sau să adăugați mai multă apă.) Sigilați capacul și readuceți oala sub presiune la presiune maximă.
Reduceți căldura la minim, menținând presiunea completă și gătiți timp de 10 minute. Eliberați presiunea; transferați carnea și legumele într-un platou de servire.
Pentru a face sos, aduceți lichidul de gătit la fierbere.
Bateți făina rezervată în 1/2 cană de apă rece; bateți amestecul de făină în bulionul care fierbe. Gatiti pana se ingroasa, amestecand ocazional, aproximativ 3 minute.
Serviți sosul cu friptură și legume.