Jen oala sub presiune friptură

Jen oala sub presiune friptură
Jen oala sub presiune friptură necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 735 calorii, 71G de proteine, și 26g de grăsime per portie. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $ 3.39 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de cartofi, făină, friptură de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, Oala Sub Presiune Oală Friptură, și Oala Sub Presiune Friptură De Vită.

Instrucțiuni

1
Condimentează friptura cu sare și piper pe toate părțile; înveliți friptura cu făină (rezervați făina rămasă pentru sos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2
Topiți scurtarea într-o oală sub presiune la foc mediu-mare. Friptura brună pe toate părțile în scurtare la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
3
Presărați amestecul de supă de ceapă peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
4
Se toarnă cel puțin două căni de apă; folosiți încă 1 până la 2 căni dacă carnea de vită este o tăietură dură sau pentru a atinge cantitatea minimă recomandată de producătorul oalei sub presiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
5
Sigilați capacul și aduceți aragazul la presiune maximă la foc mare. Reduceți căldura la minim, menținând presiunea completă și gătiți timp de 1 1/2 până la 2 ore.
6
Eliberați presiunea și testați pentru coacere; carnea trebuie să fie fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
7
Adăugați cartofi și ceapă, asigurându-vă că legumele sunt scufundate în lichidul de gătit. (Poate fi necesar să rearanjați friptura deasupra legumelor sau să adăugați mai multă apă.) Sigilați capacul și readuceți oala sub presiune la presiune maximă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
8
Reduceți căldura la minim, menținând presiunea completă și gătiți timp de 10 minute. Eliberați presiunea; transferați carnea și legumele într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
9
Pentru a face sos, aduceți lichidul de gătit la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
10
Bateți făina rezervată în 1/2 cană de apă rece; bateți amestecul de făină în bulionul care fierbe. Gatiti pana se ingroasa, amestecand ocazional, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
11
Serviți sosul cu friptură și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1,5 Kg De Lengua De Res1,5 Kg De Lengua De Res
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista