JELL-O Nu-coace Ciocolata Cheesecake Baruri

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați barele de Cheesecake cu ciocolată JELL-O No-Bake. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 142 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de unt, jeleu fără coacere adevărat desert de cheesecake, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați nu coace ciocolata neagra cheesecake Baruri, Bare De Cheesecake Cu Straturi De Ciocolată Fără Coacere, și Bare De Cheesecake Cu Straturi De Ciocolată Fără Coacere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linie de 8 inch pătrat pan cu folie, cu capete de folie se extinde peste părți.
Se amestecă, untul și zahărul până se amestecă; apăsați pe fundul tăvii pregătite.
Bateți laptele și umplutura
Se amestecă cu mixerul la viteză mică 30 sec. bate la viteză medie 3 min. (Umplerea va fi groasă.)
Răspândiți crusta cu jumătate din umplutură. Amestecați umplutura rămasă cu jumătate de ciocolată; întindeți peste strat în tigaie.
Stropiți cu ciocolata rămasă.
La frigider 1 oră sau până când este ferm.