Jeleuri De Clementină, Rodie Și Fructul Pasiunii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați jeleurile de clementină, rodie și fructe de pasiune. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 124 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,33 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de suc de clementină, Clementine, suc de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Jeleuri de fructe de pasiune și mure cu cremă de verbenă cu lămâie, Rodie Fructul Pasiunii Iaurt Lassi, și Jeleuri Clementine & prosecco.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă). Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)]()
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Cu gama sa largă de origini și clone, acest vin prezintă arome roșii pf cireșe confiate, rodie și zmeură pe nas și palat. În plus, se găsește o notă ușoară de condimente maro likw nucșoară, scorțișoară, toate condimentele. Fidel stilului nostru de casă, este texturat elegant, cu taninuri perfect integrate, mătăsoase, lustruite. Asociați-l cu somon, ahi, vițel, carne de porc, păsări de curte (gândiți-vă la rață), carne de vită pentru intrări vegetariene consistente.