Jeleu De Struguri Roz
Jeleul de struguri roz este un fără gluten și vegan condiment. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 51 calorii. Această rețetă servește 60. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Un amestec de suc de afine, zahăr, pectină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Rețete similare includ Jeleu de struguri MCP, Struguri Maimuță Jeleu Împușcat, și Jeleu De Struguri Cardamom.
Instrucțiuni
Se toarnă sucurile de afine și struguri într-o oală grea.
Se adaugă pectina și se amestecă până se dizolvă. Aduceți amestecul de suc la fierbere completă la foc mare. Se amestecă zahărul și se revine la fierbere completă timp de 1 minut, amestecând continuu.
Scoateți-l de pe foc și îndepărtați orice spumă.
Se toarnă jeleu în borcane fierbinți, sterilizate, lăsând spațiu pentru cap de 1/4 inch. Reglați capacele. Procesați timp de 10 minute într-o baie de apă clocotită.