Jeleu De Migdale
Nevoie de o condiment fără gluten? Jeleul de migdale ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 157 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Un amestec de extract de migdale, apă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tofu De Migdale Chinezești (Jeleu De Migdale), Fursecuri Cu Jeleu De Migdale, și Rulou De Jeleu De Zmeură-Migdale.
Instrucțiuni
Se toarnă 1 cană de apă într-un castron; presărați gelatina peste apă; se amestecă până când gelatina se dizolvă parțial. Pune deoparte.
Aduceți 1 cană de apă la fiert într-o cratiță mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și turnați încet amestecul de gelatină.
Adăugați laptele, zahărul și extractul de migdale; se amestecă până când zahărul și gelatina se dizolvă complet; se toarnă amestecul într-un recipient mare, puțin adânc. Se dă la frigider până la ferm, 3 până la 4 ore.
Tăiați în pătrate mici pentru a servi.