Jeleu De Cafea
Nevoie de un condiment fără gluten? Jeleul de cafea ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 264 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână așchii de ciocolată, zahăr, gelatină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Rețete similare sunt Jeleu De Cafea, Jeleu de cafea, ediție de băuturi, și Tort de cafea cu unt de arahide și jeleu.
Instrucțiuni
Presărați gelatina peste Kahla într-un bol mic; lăsați să stea 5 minute pentru a înmuia gelatina.
Adăugați cafea fierbinte, zahăr și sare; se amestecă până se dizolvă gelatina (aproximativ 2 minute).
Se toarnă în 6 sau 8 forme de brioșă ușor unse de 4" (1/2 cană); acoperiți și răciți peste noapte.
Folosiți degetele pentru a trage ușor jeleul de pe marginile fiecărei matrițe; desfaceți pe farfurii de desert. Dollop cu frisca; se presara cu așchii de ciocolată.
Sfat de desfacere: dacă jeleul nu se mulează ușor, înmuiați foarte repede fundul fiecărei matrițe în apă fierbinte pentru a slăbi; desfaceți pe farfurii de desert.