Această rețetă servește 3. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 670 calorii, 15g de proteine, și 46G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, pesmet condimentat italian, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Prăjituri cu Quinoa cu ardei roșu prăjit și Pesto de nucă, brânză de capră și un ou Pocat, Jurnal de brânză de capră cu jeleu de muscadină, și Smochine întregi coapte cu brânză de capră și jeleu de afine-salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați căni de copt în 2 (12 cani) Tigăi miniaturale pentru brioșe; înveliți căni de copt cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
3
Se amestecă împreună pesmet și următoarele 3 ingrediente. Apăsați ferm aproximativ 1 linguriță. se amestecă în partea de jos a fiecărei cupe de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
4
Bateți crema de brânză și brânza de capră la viteză medie cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase; adăugați oul și următoarele 2 ingrediente, bătând doar până se omogenizează. Lingură în cupe de copt, umplând trei sferturi pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Brânză De Capră
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
5
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până când este setat. Se răcește complet în tigăi pe o grătar (aproximativ 20 de minute). Lingura 1 lingurita. jeleu de ardei verde topit peste fiecare dintre cele 12 cheesecakes. Lingura 1 lingurita. jeleu de ardei roșu topit peste restul de 12 cheesecakes. Acoperiți și răciți cu 2 până la 12 ore înainte de servire.