Jeleu De Ardei Danez
Pepper Jelly Danish necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 549 calorii. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, ou, rulouri de semilună și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest condiment. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Jeleu De Ardei Danez, Scorțișoară-crustă de zahăr cremă de brânză și jeleu pătrate daneze, și Jeleu De Ardei Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfaceți 1 cutie rulou semilună aluat pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în 2 bucăți, separându-se în centru perforație. Apăsați fiecare piesă într-un pătrat de 7 inci. Aduceți colțurile în centru, suprapunându-se parțial fiecare; apăsați ușor colțurile în centre folosind degetul mare, făcând o mică indentare. Repetați procesul cu cutiile rămase de rulouri semilună.
Transferați pe foi de copt ușor unse.
Se amestecă împreună cremă de brânză și ou; se amestecă împreună jeleu de piper și miere. Lingura 1 Lingura. crema de brânză se amestecă în centrul fiecărui cerc de aluat și se acoperă cu 2 lingurițe. amestec de jeleu de ardei.
Coaceți, în loturi, la 375 timp de 15 până la 18 minute sau până se rumenesc.