Janet ' s Scotcheroos

Janet ' s Scotcheroos
Rețeta lui Janet ' s Scotcheroos ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 1 oră și 10 minute. Pentru 33 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 250 de calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 217 ar spune că a lovit locul. Un amestec de bucăți de butterscotch, k special, unt de arahide cremos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Vinaigreta blenderului lui Janet, Caramele mătușii Janet, și Orezul de ceapă al lui Janet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați o tigaie metalică de 13 cm 9 inch cu folie antiaderentă sau tapetați cu folie obișnuită și pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Puneți cerealele într-un bol mare de amestecare și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
3
Combinați zahărul și siropul de porumb într-o cratiță mică și gătiți la foc mediu pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Amestecul va trece de la ceață la limpede.
5
Se ia de pe foc și se amestecă untul de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
6
Se toarnă peste cereale și se amestecă bine. Apăsați strâns în pan.In un castron așezat peste apă care abia fierbe sau folosind o setare scăzută cuptor cu microunde, topiți chipsurile de butterscotch și chipsurile de ciocolată împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri ButterscotchChips-uri Butterscotch
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se toarnă amestecul de cip topit peste krispies și se lasă ciocolata să se răcească și să se stabilească. Acest lucru ar trebui să dureze câteva ore. Puteți accelera lucrurile prin refrigerare, dar barele vor fi puțin mai greu de tăiat.Când este setat, ridicați folia din tigaie și setați barele pe o tăietură. tăiați în pătrate.Tapetați o tigaie metalică de 13 cm 9 inch cu folie antiaderentă sau tapetați cu folie obișnuită și pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista