Jambalaya lui Becca

Jambalaya lui Becca
Dacă aveți aproximativ aproximativ 45 de minute pentru a petrece în bucătărie, Jambalaya lui Becca ar putea fi o mare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. O porție conține 120 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 163 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Dacă aveți andouille și cârnați, orezul original convertit al unchiului ben, roșiile conservate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. Această rețetă este tipică bucătăriei Cajun. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Becca 's Custom Turkey Shepherd' s Pie, Pufuri cu crema de ciocolata cu frisca si capsuni / La Multi Ani Becca, și Jambalaya.

Instrucțiuni

1
Pregătiți legumele și creveții: merită să faceți cât mai mult din lucrările de pregătire din timp, mai ales dacă faceți un lot mare. Rețineți că Becca își face creveții proaspeți, nu congelați, în coajă și tăiați fluturele pentru a ușura decojirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2
După ce tăiați toate legumele, decojirea creveților durează o grămadă de timp, deoarece doriți să vă asigurați că scoateți toate bucățile de coajă. Pe măsură ce decojiți creveții, așezați creveții într-un castron cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Când ați terminat de decojit, strecurați apa din creveți și puneți creveții la frigider pentru a rămâne rece. Nu veți adăuga creveții în jambalaya până în ultimele 2 minute de preparare a acestui fel de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
4
Prăjiți feliile de cârnați: într-o tigaie mare, prăjiți feliile de cârnați la foc mediu, în loturi, până când sunt fierte, aproximativ 15 minute pentru fiecare lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Pe măsură ce terminați fiecare lot, turnați cârnații și orice grăsime a fost eliberată într-un vas mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Dimensiunea stocului depinde de cât de mult faceți jambalaya. Pentru acest lot, mi-ar folosi un stockpot 8-Qt.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați Tony Chachere, apă, orez, bulion de pui, ceapă, ardei, țelină: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Adăugați mixul de cină Creole Jambalaya al lui Tony Chachere și 2 1/4 căni de apă pentru fiecare cutie de 8 oz folosită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
9
Adăugați orezul cu bob lung al unchiului Ben și 2 1/4 căni de bulion de pui pentru fiecare cană de orez folosită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Cu Bob LungOrez Cu Bob Lung
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Adăugați ceapa, ardeiul gras și țelina. Aduceți încet amestecul la foc mic, la foc mediu. Acesta este gătit lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
11
Îl vrei pe mediu pentru a preveni arderea jambalaya. În timp ce jambalaya se gătește, amestecați-o din când în când pentru a vă asigura că nimic nu se lipeste de fund.
12
Adăugați frunze de dafin, usturoi, roșii întregi (suc de rezervă), roșii tăiate cubulețe, sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
13
Adăugați cimbru, tabasco, oregano, piper cayenne, zahăr. Gatiti lent la foc mediu adaugand suc de rosii si stoc dupa cum este necesar, deoarece orezul absoarbe lichidul din oala. Nu vrei să se usuce și nici nu vrei să fie prea lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
În acest moment, amestecați des pentru a vă asigura că nimic nu se lipește de fund. Au temperatura să fie doar o crestătură sub un foc mic. Dacă începe să fiarbă, reduceți focul sau adăugați apă. Gatiti incet timp de o ora, deoarece orezul absoarbe lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
15
Reglați condimentele: în timp ce jambalaya gătește, gustați frecvent și reglați condimentele. Becca îi place jambalaya ei destul de fierbinte; ea spune: "dacă nu ești sweat' n, nu este suficient de fierbinte!"Ea adaugă condimentul creol al lui Tony Chachere pentru a aduce căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
16
Adăugați la gust.
17
Când orezul a absorbit cât mai multă umiditate, pliați încet creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
18
Adăugați suc de lămâie (1/2 lămâie pentru fiecare lb de creveți). Acoperiți și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
19
Scoateți-l de pe foc și gata.

Ingrediente

4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilAndouille și cârnați afumați, feliați cu grosimea de 1/4 inchAndouille și cârnați afumați, feliați cu grosimea de 1/4 inch5321 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilApăApă2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilOrez original cu bob lung convertit de unchiul BenOrez original cu bob lung convertit de unchiul Ben5321 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilBulion de pui (de casă este cel mai bun)Bulion de pui (de casă este cel mai bun)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilCeapă-un amestec de ceapă galbenă, roșie și verde (blaturi incluse), toate tocate în totalCeapă-un amestec de ceapă galbenă, roșie și verde (blaturi incluse), toate tocate în total4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilArdei gras - un amestec de galben, roșu și verde, toate tocate totalArdei gras - un amestec de galben, roșu și verde, toate tocate total2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilȚelină, tocatăȚelină, tocată1lasăBay-2 (Asigurați-vă că sunt proaspete și puternice, dacă nu, adăugați mai multe)Bay-2 (Asigurați-vă că sunt proaspete și puternice, dacă nu, adăugați mai multe)11 lingură de oregano uscatUsturoi, tocat-1 lingură îngrămădităUsturoi, tocat-1 lingură îngrămădită0Roșii întregi fierte o cutie de 32 de oz, rupeți roșiile cu degetele în timp ce intră, rezervați sucul de roșii pentru a adăuga, dacă este necesarRoșii întregi fierte o cutie de 32 de oz, rupeți roșiile cu degetele în timp ce intră, rezervați sucul de roșii pentru a adăuga, dacă este necesar0Roșii tăiate cubulețe o cutie de 14 ozRoșii tăiate cubulețe o cutie de 14 oz0Sos de roșii o cutie de 8 ozSos de roșii o cutie de 8 oz1Oreos dublu umplutCimbru uscatCimbru uscat1pentru fiecare.Sos Tabasco - mai multe stropiSos Tabasco - mai multe stropi1Oreos dublu umplutOreganoOregano1Bucăți de caramele Heath BarArdei iuteArdei iute1pinchZahărZahăr1pentru fiecare.Condimentul creol al lui Tony Chachere - după gustCondimentul creol al lui Tony Chachere - după gust1Creveți proaspeți, în coajă, dar tăiați pentru a ușura îndepărtarea din coajă de 1/2 până la 2 lbs (îndepărtați cojile și păstrați creveții în apă cu gheață în timp ce decojiți.)Creveți proaspeți, în coajă, dar tăiați pentru a ușura îndepărtarea din coajă de 1/2 până la 2 lbs (îndepărtați cojile și păstrați creveții în apă cu gheață în timp ce decojiți.)1Suc de lămâie-suc de jumătate de lămâie pentru fiecare lb de crevețiSuc de lămâie-suc de jumătate de lămâie pentru fiecare lb de creveți11 cană de apă pentru pasteTony Chachere ' s Creole Jambalaya cina Mix-unul 8-ozTony Chachere ' s Creole Jambalaya cina Mix-unul 8-oz

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Jambalaya poate fi asociat cu Albarino, vin rossimbroulși Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Doelas Rias Baixas Albarino cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Doelas Rias Baixas Albarino
Doelas Rias Baixas Albarino
Crisp, curat și proaspăt! Fructe aromate susținute de o aciditate bine echilibrată. Palatul oferă note de citrice și fructe de piatră, ierburi și o notă minerală plăcută pe finisaj. Complex, răcoritor și construit pentru mâncare.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista