Jambalaya De Legume

Jambalaya De Legume
Rețeta Jambalaya de legume ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 425 calorii. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, roșii conservate, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 93%. Rețete similare includ Jambalaya De Legume, Jambalaya De Legume Creole, și Jambalaya.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti ceapa, ardeiul gras si usturoiul in ulei 3 pana la 5 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se amestecă orezul. Gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand ocazional, pana cand orezul devine maro auriu deschis. Se amestecă bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 15 minute
4
Se amestecă ingredientele rămase. Acoperiți și fierbeți 5 până la 10 minute sau până când legumele și orezul sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista