Rețeta Jambalaya de legume ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 425 calorii. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, roșii conservate, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 93%. Rețete similare includ Jambalaya De Legume, Jambalaya De Legume Creole, și Jambalaya.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul în tigaie de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti ceapa, ardeiul gras si usturoiul in ulei 3 pana la 5 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Se amestecă orezul. Gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand ocazional, pana cand orezul devine maro auriu deschis. Se amestecă bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®
3
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 15 minute
4
Se amestecă ingredientele rămase. Acoperiți și fierbeți 5 până la 10 minute sau până când legumele și orezul sunt fragede.