Jam clatite Flamed cu Kirsch

Jam clatite Flamed cu Kirsch
Jam clatite Flamed cu Kirsch este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 4 porții cu 770 calorii, 10g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, conserve de cireșe, kirsch și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Rom În Flăcări Babas Exeter, Brandy Flamed Peppercorn Steak, și Boabe cu Kirsch cu menta.

Instrucțiuni

1
Se amestecă conservele, sucul de lămâie și 1 lingură kirsch într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ConservăConservă
KirschKirsch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Combinați primele 7 Ingrediente, 1/4 cană zahăr și 3 linguri kirsch în blender. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KirschKirsch
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați făina și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Lăsați aluatul să stea 1 oră.
4
Se amestecă aluatul pentru a se amesteca. Periați ușor tigaia antiaderentă cu diametrul de 7 până la 8 inci cu ulei; se încălzește la foc mediu. Folosind 3 linguri de aluat pentru fiecare clătită, adăugați aluatul în tigaie și înclinați rapid tigaia pentru a acoperi complet fundul (clătita va fi subțire). Gatiti clatita pana se usuca auriu pe fund, aproximativ 30 de secunde. Întoarceți clătita și gătiți până când fundul este auriu pal, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați pe placă. Repetați cu aluatul rămas, periați ușor tigaia cu ulei înainte de a găti fiecare clătită și stivuiți clătitele pe farfurie între foi de hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Unt 13x9x2-inch broilerproof vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Așezați 1 clătită pe suprafața de lucru, cu partea palidă în sus.
8
Imprastiati scant 2 linguri de umplere peste jumătate de clătite. Îndoiți cealaltă jumătate de clătită peste umplutură, apoi pliați din nou în jumătate, formând triunghi. Repetați cu încă 7 clătite și umplutura rămasă. Aranjați clătitele în vasul de copt pregătit. (Poate fi pregătit cu 6 ore înainte. Acoperiți bine și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
10
Stropiți untul topit peste clătite; se presară cu 1 lingură de zahăr. Se fierbe doar până când marginile clătitelor se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
11
Cald rămas 1/3 cană kirsch în cratiță mică la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KirschKirsch
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Se ia de pe foc. Folosind Chibrit lung, aprindeți cu atenție kirsch; se toarnă peste clătite. Împărțiți clătitele în 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KirschKirsch
13
Se presară migdale și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista