Jalape Xico-Sos De Usturoi
Jalape-sos de usturoi este un fără gluten și vegan rețetă cu 40 de porții. Acest sos are 149 calorii, 0g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, căței de usturoi, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Creveți prăjiți cu usturoi cu sos de cocktail jalape Olico, Pâine De Usturoi Jalapeno, și Jalapeno Usturoi Umăr De Porc.
Instrucțiuni
Ungeți două skillete din fontă de 9 sau 10 inci cu ulei.
Adăugați jumătate din usturoi și jalapeos la fiecare. Acoperiți și gătiți la foc mic, întorcând jalapeosul ocazional, până când sunt bășici peste tot și usturoiul este înmuiat, aproximativ 15 minute.
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci. Cojiți jalapeii și aruncați tulpinile, semințele și miezurile. Curățați căței de usturoi.
Transferați jalapeosul și usturoiul într-un blender și adăugați uleiul de măsline, sucul de lămâie și cilantro. Se amestecă până se omogenizează. Răzuiește sosul într-un bol, amestecă zahărul și condimentează cu sare.
Transferați sosul în borcane și refrigerați.
Faceți înainte: sosul poate fi refrigerat timp de 1 lună.