Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încearcă glisoarele de chiftele ale lui Jack. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 33 de porții cu 340 calorii, 10g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, fulgi de piper, chifle de cartofi de dimensiuni glisante și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheddar Jack & Bacon Chiftele Sliders, Sliders Black Jack (Mini Burgeri), și BLT Meatball Sliders pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți sosul: într-o cratiță mare la foc mediu, sotati fulgii de usturoi și ardei roșu în ulei 1 minut, amestecând. (Nu rumeniti usturoiul.) Se amestecă roșiile și sarea. Aduceți sosul la fiert, reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Între timp, faceți chiftelele: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Într-un castron mare, amestecați cu mâinile carnea de vită, cârnații, ceapa, usturoiul, cimbrul, pătrunjelul, oul, parmezanul, pesmetul, ricotta și sarea. Formați 1 bile de 1/2 inci din amestecul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor (de preferință fontă) cu puțin ulei de măsline. Lucrând în loturi, adăugați chiftelele și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 4 minute. Întoarceți toate chiftelele în tigaie și puneți-le la cuptor pentru a termina de gătit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Aruncați chiftelele cu 3 căni din sosul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Așezați pe chiflele prăjite și presărați parmezan și pătrunjel.