Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încearcă glisoarele de chiftele ale lui Jack. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 33 de porții cu 340 calorii, 10g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, fulgi de piper, chifle de cartofi de dimensiuni glisante și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheddar Jack & Bacon Chiftele Sliders, Sliders Black Jack (Mini Burgeri), și BLT Meatball Sliders pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți sosul: într-o cratiță mare la foc mediu, sotati fulgii de usturoi și ardei roșu în ulei 1 minut, amestecând. (Nu rumeniti usturoiul.) Se amestecă roșiile și sarea. Aduceți sosul la fiert, reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Între timp, faceți chiftelele: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Într-un castron mare, amestecați cu mâinile carnea de vită, cârnații, ceapa, usturoiul, cimbrul, pătrunjelul, oul, parmezanul, pesmetul, ricotta și sarea. Formați 1 bile de 1/2 inci din amestecul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor (de preferință fontă) cu puțin ulei de măsline. Lucrând în loturi, adăugați chiftelele și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 4 minute. Întoarceți toate chiftelele în tigaie și puneți-le la cuptor pentru a termina de gătit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Aruncați chiftelele cu 3 căni din sosul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
5
Așezați pe chiflele prăjite și presărați parmezan și pătrunjel.