Italiană Mezeluri Piață Meatloaf

Italiană Mezeluri Piață Meatloaf
Nevoie de un curs principal fără gluten? Carnea de pe piața italiană a cârnaților ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 593 calorii, 31g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sosul worcestershire, sosul chili și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Italiană Mezeluri Piață Meatloaf, Carne de curcan și cârnați italieni, și Chiftele picante cu cârnați cu sos de grătar Italian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un castron mare, combinați 1/2 cană din sosul de chili cu apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Adăugați ovăzul, oul, pudra de chili, Worcestershire și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Adăugați cârnații decazați și curcanul măcinat sau carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia TerestrăTurcia Terestră
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Adăugați ardeiul gras, ceapa și porumbul și amestecați bine. Împărțiți amestecul de carne în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Așezați jumătate din amestecul de carne într-o tigaie ușor unsă de 9 x 5 x 3". Creați o liniuță superficială în carne, permițând marginilor să se ridice de-a lungul marginii tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6
Strat provolone și frunze de spanac pe partea de sus a cărnii de-a lungul centrului, stau aproximativ 1/2 inch departe de margini. Acoperiți complet cu A 2-a jumătate a amestecului de carne formând un vârf bombat și sigilând marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
ProvoloneProvolone
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Coaceți neacoperit timp de 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Întindeți restul de 1/4 cană de sos de chili peste vârful pâinii și coaceți până când un termometru pentru carne introdus în centrul pâinii înregistrează 165 de grade F. aproximativ 15-20 de minute mai mult. Lăsați pâinea să stea timp de 5-10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista