Nevoie de un curs principal fără gluten? Carnea de pe piața italiană a cârnaților ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 593 calorii, 31g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sosul worcestershire, sosul chili și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Italiană Mezeluri Piață Meatloaf, Carne de curcan și cârnați italieni, și Chiftele picante cu cârnați cu sos de grătar Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un castron mare, combinați 1/2 cană din sosul de chili cu apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Adăugați ovăzul, oul, pudra de chili, Worcestershire și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
3
Adăugați cârnații decazați și curcanul măcinat sau carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Terestră
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Adăugați ardeiul gras, ceapa și porumbul și amestecați bine. Împărțiți amestecul de carne în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Așezați jumătate din amestecul de carne într-o tigaie ușor unsă de 9 x 5 x 3". Creați o liniuță superficială în carne, permițând marginilor să se ridice de-a lungul marginii tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6
Strat provolone și frunze de spanac pe partea de sus a cărnii de-a lungul centrului, stau aproximativ 1/2 inch departe de margini. Acoperiți complet cu A 2-a jumătate a amestecului de carne formând un vârf bombat și sigilând marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Provolone
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Coaceți neacoperit timp de 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Întindeți restul de 1/4 cană de sos de chili peste vârful pâinii și coaceți până când un termometru pentru carne introdus în centrul pâinii înregistrează 165 de grade F. aproximativ 15-20 de minute mai mult. Lăsați pâinea să stea timp de 5-10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch