Italiană Chiftele Plăcintă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați plăcinta italiană cu chiftele. Această rețetă face 6 porții cu 499 calorii, 28G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de fettuccine, chiftele obișnuite, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Italiană Chiftele Plăcintă, Italiană Chiftele Tortes, și Italiană Perisoare Submarine.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. placă de plăcintă cu pulverizare, 9x1 1/4 inci, cu spray de gătit. Gatiti si scurgeti fettuccine conform indicatiilor de pe pachet.
Bateți oul și untul într-un castron mare cu furculiță sau sârmă. Se amestecă fettuccine și 1 cană de brânză. Se amestecă amestecul în placa de plăcintă; apăsați uniform pe partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă folosind spatele lingurii de lemn sau a spatulei de cauciuc.
Aruncați sosul de spaghete, chiftelele și ardeiul gras într-un castron mare. Puneți amestecul de chiftele în crustă de fettuccine.
Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți 45 de minute.
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Coaceți descoperit cu aproximativ 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.