Insule plutitoare cu sos de cremă cu parfum de lămâie și zmeură

Insule plutitoare cu sos de cremă cu parfum de lămâie și zmeură
Insulele plutitoare cu sos de cremă cu aromă de lămâie și zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,57 USD pe porție. O porție conține 337 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de albușuri de ou, frișcă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Insule plutitoare de migdale cu sos de cremă, Insule plutitoare cu sos de coacăze negre, și Insule Plutitoare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți smântâna și laptele la foc mic într-o cratiță medie grea. Folosind telul, bateți gălbenușurile de ou și zahărul într-un castron mediu până la lumină, aproximativ 2minute. Treceți treptat amestecul de smântână fierbinte în gălbenușuri. Întoarceți amestecul în cratiță și amestecați la foc mediu-mic până când crema se îngroașă și lasă calea pe spatele lingurii când degetul este tras, aproximativ 3 minute (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Se toarnă cremă în castron. Se amestecă sucul de lămâie și coaja. Se răcește ușor, apoi se răcește descoperit până la rece. sosul înainte poate fi făcut cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. F. Unt Generos șase vase de 3/4 cană souffl și praf cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Așezați pe foaia de copt. Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou cu un vârf de sare într-un castron mare până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr. Continuați să bateți până când este rigid și lucios. Împărțiți bezea între preparatele de suflet preparate, îngrămădind ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Coaceți până când bezea se umflă și începeți să se rumenească ușor deasupra și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 15 minute. Se răcește la temperatura camerei, cel puțin 20 de minute și până la 3 ore (bezeaua se va dezumfla).
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Împărțiți sosul de cremă între 6 boluri de supă de mică adâncime. Rulați cu grijă un cuțit mic ascuțit în jurul marginii bezea pentru a slăbi, dacă este necesar. Inversați bezeaua, apoi întoarceți partea superioară în sus și așezați-o pe Sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Se ornează cu felii de lămâie și se presară zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista