Insule plutitoare cu sos de cremă cu parfum de lămâie și zmeură
Insulele plutitoare cu sos de cremă cu aromă de lămâie și zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,57 USD pe porție. O porție conține 337 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de albușuri de ou, frișcă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Insule plutitoare de migdale cu sos de cremă, Insule plutitoare cu sos de coacăze negre, și Insule Plutitoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți smântâna și laptele la foc mic într-o cratiță medie grea. Folosind telul, bateți gălbenușurile de ou și zahărul într-un castron mediu până la lumină, aproximativ 2minute. Treceți treptat amestecul de smântână fierbinte în gălbenușuri. Întoarceți amestecul în cratiță și amestecați la foc mediu-mic până când crema se îngroașă și lasă calea pe spatele lingurii când degetul este tras, aproximativ 3 minute (nu fierbeți).
Se toarnă cremă în castron. Se amestecă sucul de lămâie și coaja. Se răcește ușor, apoi se răcește descoperit până la rece. sosul înainte poate fi făcut cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.
Preîncălziți cuptorul la 350 F. F. Unt Generos șase vase de 3/4 cană souffl și praf cu zahăr.
Așezați pe foaia de copt. Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou cu un vârf de sare într-un castron mare până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr. Continuați să bateți până când este rigid și lucios. Împărțiți bezea între preparatele de suflet preparate, îngrămădind ușor.
Coaceți până când bezea se umflă și începeți să se rumenească ușor deasupra și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 15 minute. Se răcește la temperatura camerei, cel puțin 20 de minute și până la 3 ore (bezeaua se va dezumfla).
Împărțiți sosul de cremă între 6 boluri de supă de mică adâncime. Rulați cu grijă un cuțit mic ascuțit în jurul marginii bezea pentru a slăbi, dacă este necesar. Inversați bezeaua, apoi întoarceți partea superioară în sus și așezați-o pe Sos.
Se ornează cu felii de lămâie și se presară zmeură.