Insule plutitoare cu sos de cremă cu parfum de lămâie și zmeură

Insule plutitoare cu sos de cremă cu parfum de lămâie și zmeură
Insulele plutitoare cu sos de cremă cu aromă de lămâie și zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,57 USD pe porție. O porție conține 337 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de albușuri de ou, frișcă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Insule plutitoare de migdale cu sos de cremă, Insule plutitoare cu sos de coacăze negre, și Insule Plutitoare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți smântâna și laptele la foc mic într-o cratiță medie grea. Folosind telul, bateți gălbenușurile de ou și zahărul într-un castron mediu până la lumină, aproximativ 2minute. Treceți treptat amestecul de smântână fierbinte în gălbenușuri. Întoarceți amestecul în cratiță și amestecați la foc mediu-mic până când crema se îngroașă și lasă calea pe spatele lingurii când degetul este tras, aproximativ 3 minute (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se toarnă cremă în castron. Se amestecă sucul de lămâie și coaja. Se răcește ușor, apoi se răcește descoperit până la rece. sosul înainte poate fi făcut cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. F. Unt Generos șase vase de 3/4 cană souffl și praf cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Așezați pe foaia de copt. Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou cu un vârf de sare într-un castron mare până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr. Continuați să bateți până când este rigid și lucios. Împărțiți bezea între preparatele de suflet preparate, îngrămădind ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Coaceți până când bezea se umflă și începeți să se rumenească ușor deasupra și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 15 minute. Se răcește la temperatura camerei, cel puțin 20 de minute și până la 3 ore (bezeaua se va dezumfla).
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
4
Împărțiți sosul de cremă între 6 boluri de supă de mică adâncime. Rulați cu grijă un cuțit mic ascuțit în jurul marginii bezea pentru a slăbi, dacă este necesar. Inversați bezeaua, apoi întoarceți partea superioară în sus și așezați-o pe Sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Se ornează cu felii de lămâie și se presară zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista