Insalata Di Rucola
Insalata Di Rucola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă 81 cenți pe porție. O porție conține 182 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, suc de lămâie, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Insalata Di Rucolan E Pera, Salată de rucola (Insalata di Rucola), și Straccetti Con Rucolan E Funghi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți sucul de lămâie, usturoiul, pătrunjelul și caperele într-un blender și piureul până se omogenizează. Adăugați încet ulei și amestecați până se emulsionează. Aruncați rucola cu pansament. Împărțiți între plăci. Radeți parmezanul cu un cojitor de legume și acoperiți fiecare salată cu brânză.Sursa: Dolce Enoteca e Ristorante, Los Angeles, CA
Puneți sucul de lămâie, usturoiul, pătrunjelul și caperele într-un blender și piureul până se omogenizează. Adăugați încet ulei și amestecați până se emulsionează. Aruncați rucola cu pansament. Împărțiți între plăci. Radeți parmezanul cu un cojitor de legume și acoperiți fiecare salată cu brânză.Sursa: Dolce Enoteca e Ristorante, Los Angeles, CA