Inimi de boabe cu cremă de ciocolată-portocalie
Inimile de boabe cu cremă de ciocolată-portocalie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 166 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, cremă de ciocolată-portocalie, aluat de puf de cremă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Inimi de boabe cu cremă de ciocolată-portocalie, Inimi De Cacao Ciocolată-Portocaliu, și Biscuiți de ciocolată cu ciocolată cu cremă coagulată cu ciocolată și portocală și marmeladă de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe două foi de copt ușor măcinate de 12 pe 15 inci, folosind o spatulă îngustă, formați porții de 1/4 cană de aluat de puf cremă în inimi de 3 inci pe cea mai largă dimensiune și 3 inci lungime în centru. Faceți V în partea de sus a inimilor adânci, deoarece pierd definiția pe măsură ce se coace (Vezi notele).
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până când pufurile sunt aurii, 25 până la 35 de minute; dacă coaceți foile în același timp într-un cuptor, schimbați pozițiile la jumătatea drumului. Cu o frigăruie de lemn, împingeți fiecare puf în mai multe locuri, apoi continuați să coaceți până se rumenesc, uscați și crocanți, cu 5 până la 8 minute mai mult.
Transferați pufurile în rafturi pentru a se răci complet.
Feliați inimile în jumătate orizontal. Setați fiecare bază pe o farfurie de desert și umpleți cu cremă de ciocolată-portocalie.
Clătiți și scurgeți zmeura; se usuca. Distribuiți fructele de pădure uniform peste umplutură (salvați câteva pentru garnitură, dacă doriți). Puneți blaturi de inimă peste fructe de pădure.
Garnisiți cu bucle de ciocolată semidulce și Cerneți ușor zahărul pudră sau cacao neîndulcit deasupra.