Inimi de anghinare gratinate
Inimile de anghinare gratinate sunt a fără gluten garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 296 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare în apă, ceapă prăjită franceză, sos de salată și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 18%. Rețete similare includ Inimi De Anghinare Gratinate, Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado, și Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Pulverizați ușor un vas de copt superficial sau o farfurie de plăcintă din sticlă cu spray de gătit.
Aranjați inimile de anghinare în partea de jos a vasului.
Stropiți 1/4 cană de sos de salată peste anghinare.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute.
Scoateți, întindeți brânza deasupra și stropiți cu restul de 1/4 cană de sos de salată. Reveniți la cuptor și coaceți până când brânza este topită și cu bule, aproximativ 10 minute. Opriți cuptorul.
Presărați ceapa prăjită deasupra și reveniți la cuptor timp de 1 minut.