Inimi de anghinare gratinate

Inimi de anghinare gratinate
Inimile de anghinare gratinate sunt a fără gluten garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 296 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare în apă, ceapă prăjită franceză, sos de salată și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 18%. Rețete similare includ Inimi De Anghinare Gratinate, Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado, și Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Pulverizați ușor un vas de copt superficial sau o farfurie de plăcintă din sticlă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Aranjați inimile de anghinare în partea de jos a vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
3
Stropiți 1/4 cană de sos de salată peste anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Scoateți, întindeți brânza deasupra și stropiți cu restul de 1/4 cană de sos de salată. Reveniți la cuptor și coaceți până când brânza este topită și cu bule, aproximativ 10 minute. Opriți cuptorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Presărați ceapa prăjită deasupra și reveniți la cuptor timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PrăjităCeapă Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateNormal
Gata În26 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista