Ingredientul Secret (șofran): Pilaf de orez șofran și portocaliu cu Orzo și nuci de pin

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ingredientul Secret (șofran): Pilaf de orez șofran și portocaliu cu Orzo și nuci de pin. Această rețetă servește 4. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 287 calorii. Mergeți la magazin și ridicați orez prefiert, piper proaspăt crăpat, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Ingredientul Secret (șofran): salată de vinete prăjite cu iaurt de șofran, Ingredientul Secret (șofran): midii cu șofran și roșii, și Orez Șofran Copt Cu Nuci De Pin Și Pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală medie, încălziți apa și puneți-o cu șofranul la foc mediu.
Într-o oală mare, topiți untul la foc mediu.
Adăugați orzo și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 90 de secunde.
Se adaugă șalota și se condimentează cu sare. Saut la foc mic până când șalota este translucidă, aproximativ 2 1/2 minute.
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi untul.
Adăugați apa, bulionul și șofranul și ridicați focul la mare pentru a aduce amestecul la fierbere. Coborâți focul la minim, acoperiți și gătiți până când orezul este fraged, 16 până la 18 minute. Pufați cu o furculiță și amestecați coaja de portocală, nucile de pin și piperul.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei, mai ales alături de un pui prăjit suculent sau creveți prăjiți jumbo.