Ingredientul Secret (Vanilie): Vase Cu Cremă De Vanilie
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Ingredientul Secret (vanilie): vasele cu cremă de vanilie ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 292 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,92 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ouă, extract de vanillan, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 35 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ingredientul Secret (vanilie): Tilapia cu crustă de migdale cu sos de vanilie, Cupcakes cu un Ingredient Secret-extract de vanilie, unt și nuci, și Casă Franceză Vanillan înghețată și un secret murdar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 F. Se fierbe un ceainic cu apă.
Încălziți crema într-o oală mică la foc mediu. Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și folosiți un cuțit pentru a răzui semințele.
Adăugați semințele și păstăia în cremă și încălziți, amestecând ocazional, până când încep să se formeze mici bule în jurul marginii cremei.
În timp ce crema se încălzește, bateți gălbenușurile de ou și zahărul la viteză medie-mare timp de 2 minute, până când amestecul este palid și ușor.
Adăugați extractul de vanilie în smântâna fierbinte și aruncați păstaia de vanilie.
Șoptind continuu, turnați încet smântâna fierbinte în amestecul de gălbenușuri de ou.
Turnați amestecul în 4 ramekine individuale și puneți ramekinele într-un vas de copt pătrat.
Se toarnă apă fierbinte în vasul de copt la jumătatea părților laterale ale ramekinelor.
Coaceți până când centrul cremelor este ușor setat, 30 de minute.
Lăsați cremele să ajungă la temperatura camerei în baia lor de apă, apoi acoperiți ramekinele cu folie de plastic și dați-le la frigider peste noapte.
Serviți direct din frigider.