Ingredientul Secret (pastis): Pastis-pește glazurat cu fenicul
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Ingredientul Secret (pastis): peștele glazurat cu Pastis cu fenicul ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 428 calorii, 21g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână file de biban chilian, zahăr, frunze de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ingredientul Secret (pastis): Pastis și Persillade umplute m, Apple Pastis, și Pastis Cu Mere Caramel.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.