Ingredientul Secret( miere): muștar cremos de miere pentru fructe de mare
Această rețetă servește 4 și costă 5,19 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 436 calorii, 35g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de muștar de cereale, un ulei de măsline, fileuri de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Ingredientul Secret (Miere): Carne De Porc Prăjită Cu Cimbru De Miere, Buzunare de pui cu miere Dijon cu baie cremoasă de muștar cu miere, și Pui De Muștar Cu Miere Cu 5 Ingrediente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați crinculme fraiche, miere și muștar. Condimentează cu sare și piper după gust.
Serviți sosul cu creveți pocați în loc de sos de cocktail sau cu gheare de crab, homar pocat, stridii prăjite sau scoici. O altă alternativă este peștele la grătar fierbinte, ars sau prăjit. Pentru somonul de pătrunjel, Preîncălziți cuptorul la 475 km F. Aruncați pătrunjelul cu un strop de ulei de măsline. Condimentează somonul cu sare și piper. Cojiți vârfurile somonului cu pătrunjel, apoi așezați un strat de folie peste somon și cântăriți-l cu o oală grea timp de 10 minute.
Stropiți o foaie de copt cu margini cu o notă de ulei de măsline și puneți somonul, fără folie, la cuptor pentru aproximativ 10 minute.
Se toarnă sosul de muștar deasupra și se servește fierbinte sau se servește la temperatura camerei cu sosul pe lateral.