Inghetata Mascarpone Mango
Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 240 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, mango, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată De Căpșuni Paleo.
Instrucțiuni
Combinați nectarul și zahărul într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu 5 minute sau pana se dizolva zaharul, amestecand continuu. Mișto.
Așezați cuburile de mango într-un blender și procesați până se omogenizează. Apăsați mango purificat printr-o sită fină peste un castron; aruncați solidele.
Combinați piureul de mango, brânza și smântâna într-un blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron; se amestecă amestecul de nectar, sucul și sarea. Acoperi; se răcește complet.
Se toarnă amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Puneți înghețata într-un recipient răcit, sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 2 ore sau până aproape ferm.