Inghetata De Vin Fiert
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 1632 calorii, 19g de proteine, și 107G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 6,46 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Această rețetă este plăcută de 210 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați băț de scorțișoară, stea de anason stelat, cabernet Sauvignon ieftin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Vin fiert – nu trebuie confundat cu vinul de mucegai, Vin Fiert {Vin Fierbinte-Vin Chaud}, și Vin Fiert.
Instrucțiuni
Într-o tigaie uscată la foc mare, prăjiți condimentele, amestecând frecvent, până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Într-o cratiță medie non-reactivă aduceți vinul și condimentele la foc mic la foc mediu. Strângeți sucul unei portocale printr-o strecurătoare pentru a îndepărta semințele, apoi adăugați portocala uzată în tigaie. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand vinul se reduce la un sirop gros, cu bule, care masoara la 1/4 cana. Se strecoară condimentele și portocala și se lasă deoparte să se răcească.
Într-o altă cratiță medie curată, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul până când sunt bine combinate și ușor îngroșate.
Bateți smântâna și laptele până se încorporează complet, adăugați reducerea vinului, apoi gătiți la foc mediu până când se formează o cremă pe o lingură și un deget glisat pe spate lasă o linie curată.
Se toarnă printr-o strecurătoare într-un recipient etanș, se amestecă coniac și sare după gust și se răcește peste noapte la frigider.
A doua zi, putinei conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați înghețata la congelator și întăriți cel puțin 4 ore înainte de servire.