Infricosator Înmănușată Munch Se Amestecă

Infricosator Înmănușată Munch Se Amestecă
Spooky înmănușată Munch Mix ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 10 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 341 calorii. Dacă aveți la îndemână mănuși de manipulare a alimentelor din plastic transparent, rafie, cereale de ovăz și porumb și alte câteva ingrediente, le puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Această rețetă de la Kraft Recipes are 30 de fani. Este perfect pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tex-Mex Munch, Munch Mix, și Caise Munch.

Instrucțiuni

1
Aruncați cereale cu floricele, marshmallows, fructe uscate și bomboane de ciocolată într-un castron mare sau cauldronul vrăjitoarei de jucărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De CiocolatăBomboane De Ciocolată
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Fructe UscateFructe Uscate
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Așezați 1-1 / 4 căni din amestecul de gustări în fiecare dintre cele 10 pungi mici de plastic. Dați câte unul fiecărui copil împreună cu 10 bucăți de porumb bomboane, o mănușă de plastic și o bucată de rafie. Puneți fiecărui copil să plaseze 2 bucăți de porumb bomboane, cu vârfurile albe în jos, în fiecare secțiune a degetului mare și a degetului mănușii de plastic pentru a semăna cu unghiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De PorumbBomboane De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Umpleți uniform mănușile cu amestec de gustări; cravată închisă cu rafie.

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegerile mele de top pentru germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista