Inele de ceapă prăjite cu făină de porumb

Inele de ceapă prăjite cu făină de porumb
Inele de ceapă prăjite cu făină de porumb necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 1603 calorii, 7 g de proteine și 161 g de grăsime fiecare. Pentru 97 de cenți per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zară, ulei vegetal, sare cușer și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca aperitiv. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 53%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Inele de ceapă prăjite cu făină de porumb, Inele de ceapă din făină de porumb și Inele de ceapă din făină de porumb dulce.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Curățați ceapa, tăiați-o felii cu grosimea de 1/2 până la 3/4 inci și despărțiți-le în rondele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Până La 10 Căței De Usturoi Prăjiți8 Până La 10 Căței De Usturoi Prăjiți
3
Combinați zara, 1 1/2 linguriță de sare, 1 linguriță de piper într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Mică De Sare1 Lingură Mică De Sare
16 Stridii Crude Pe Jumătate De Coajă16 Stridii Crude Pe Jumătate De Coajă
Borcan Felii De Ghimbir Murat, ScurseBorcan Felii De Ghimbir Murat, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Ton Ușor în Apă, Scurs și FulgiTon Ușor în Apă, Scurs și Fulgi
4
Adăugați rondelele de ceapă, amestecați bine și lăsați la marinat cel puțin 15 minute. (Inelele de ceapă pot sta în zară pentru câteva ore.) Într-un castron separat, combinați făina, mălaiul, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Mică De Sare1 Lingură Mică De Sare
Făină De PorumbFăină De Porumb
16 Stridii Crude Pe Jumătate De Coajă16 Stridii Crude Pe Jumătate De Coajă
Cârnați De Salvie în VracCârnați De Salvie în Vrac
8 Până La 10 Căței De Usturoi Prăjiți8 Până La 10 Căței De Usturoi Prăjiți
Borcan Felii De Ghimbir Murat, ScurseBorcan Felii De Ghimbir Murat, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Ton Ușor în Apă, Scurs și FulgiTon Ușor în Apă, Scurs și Fulgi
5
Când sunteți gata să prăjiți rondelele de ceapă, preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. Tapetați o foaie de copt cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Până La 10 Căței De Usturoi Prăjiți8 Până La 10 Căței De Usturoi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Philadelphia Picant Jalapeno Cremă De Brânză TartinatăPhiladelphia Picant Jalapeno Cremă De Brânză Tartinată
DuzinăDuzină
Frunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru SosFrunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru Sos
6
Încinge uleiul la 350 de grade F într-o oală mare sau cuptor olandez. (Un termometru pentru bomboane atașat pe partea laterală a oalei vă va ajuta să mențineți temperatura adecvată.) Lucrând în loturi, scoateți niște ceapă din zar și treceți-le în amestecul de făină. Puneți în uleiul încins și prăjiți timp de 2 minute, până se rumenesc, întorcându-le o dată cu cleștele. Nu-i aglomera!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Mică De Sare1 Lingură Mică De Sare
8 Până La 10 Căței De Usturoi Prăjiți8 Până La 10 Căței De Usturoi Prăjiți
2 Bucăți De Celofan Violet Sau Folie De Plastic - Una De 15 X 12 Inchi și Un Pătrat De 6 Inci2 Bucăți De Celofan Violet Sau Folie De Plastic - Una De 15 X 12 Inchi și Un Pătrat De 6 Inci
Cârnați De Salvie în VracCârnați De Salvie în Vrac
Panko Măcinat FinPanko Măcinat Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Eșalotă Sau 1/2 Ceapă Roșie, TocatăEșalotă Sau 1/2 Ceapă Roșie, Tocată
DuzinăDuzină
7
Așezați rondelele de ceapă finite pe tava de copt, stropiți-le din belșug cu sare și țineți-le calde la cuptor în timp ce prăjiți următorul lot. Continuați să prăjiți rondelele de ceapă și să le puneți în cuptorul cald până când toate cepele sunt prăjite. Vor rămâne crocante la cuptor până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Până La 10 Căței De Usturoi Prăjiți8 Până La 10 Căței De Usturoi Prăjiți
Borcan Felii De Ghimbir Murat, ScurseBorcan Felii De Ghimbir Murat, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Philadelphia Picant Jalapeno Cremă De Brânză TartinatăPhiladelphia Picant Jalapeno Cremă De Brânză Tartinată
Frunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru SosFrunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru Sos
8
Se serveste fierbinte.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru inele de ceapă. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Perrier-Jouet Grand Brut. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista