Inele de ceapă prăjite cu făină de porumb
Inele de ceapă prăjite cu făină de porumb necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 1603 calorii, 7 g de proteine și 161 g de grăsime fiecare. Pentru 97 de cenți per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zară, ulei vegetal, sare cușer și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca aperitiv. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 53%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Inele de ceapă prăjite cu făină de porumb, Inele de ceapă din făină de porumb și Inele de ceapă din făină de porumb dulce.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Curățați ceapa, tăiați-o felii cu grosimea de 1/2 până la 3/4 inci și despărțiți-le în rondele.
Combinați zara, 1 1/2 linguriță de sare, 1 linguriță de piper într-un castron mediu.
Adăugați rondelele de ceapă, amestecați bine și lăsați la marinat cel puțin 15 minute. (Inelele de ceapă pot sta în zară pentru câteva ore.) Într-un castron separat, combinați făina, mălaiul, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Pus deoparte.
Când sunteți gata să prăjiți rondelele de ceapă, preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. Tapetați o foaie de copt cu prosoape de hârtie.
Încinge uleiul la 350 de grade F într-o oală mare sau cuptor olandez. (Un termometru pentru bomboane atașat pe partea laterală a oalei vă va ajuta să mențineți temperatura adecvată.) Lucrând în loturi, scoateți niște ceapă din zar și treceți-le în amestecul de făină. Puneți în uleiul încins și prăjiți timp de 2 minute, până se rumenesc, întorcându-le o dată cu cleștele. Nu-i aglomera!
Așezați rondelele de ceapă finite pe tava de copt, stropiți-le din belșug cu sare și țineți-le calde la cuptor în timp ce prăjiți următorul lot. Continuați să prăjiți rondelele de ceapă și să le puneți în cuptorul cald până când toate cepele sunt prăjite. Vor rămâne crocante la cuptor până la 30 de minute.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru inele de ceapă. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Perrier-Jouet Grand Brut. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
![Perrier-Jouet Grand Brut]()
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.