Inele de ceapă ale bunicii (stil sudic)
Inelele de ceapă ale bunicii (stil sudic) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 95 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți la îndemână ulei, făină, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 33 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 13%. Rețete similare includ Inele de ceapă Dairy Queen-inele de ceapă proaspăt făcute în fiecare zi, Caserola de fasole verde-ciuperci fără Gluten cu inele de ceapă prăjită în stil Panko, și Supă De Ceapă Franceză În Stil Sudic.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare sau friteuza la 375 grade F (190 grade C).
Așezați făina într-o tigaie superficială și amestecați 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper. Într-un castron mediu, bateți împreună albușurile, laptele, oțetul și sarea și piperul rămas până se spumează.
Înmuiați inelele de ceapă în ingredientele umede, apoi în amestecul de făină până când sunt acoperite. Apoi înmuiați din nou amestecul de albuș de ou, apoi din nou în făină.
Prăjiți inelele de ceapă în uleiul fierbinte câteva odată, astfel încât să nu fie aglomerate, până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și serviți imediat.