Inel fierbinte cu cruce cu unt de miere condimentat
Inelul fierbinte cu cruce cu unt de miere condimentat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru micul dejun. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 77g de proteine, 238g de grăsime, și un total de 4881 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 7,7 USD pe porție. 74 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, ulei, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Hot cross bun pâine și unt budinca, Fierbinte Cruce Bun Surprize, și Cupcakes cu chifle încrucișate fierbinți.
Instrucțiuni
Încălziți laptele și coaja de portocală într-o cratiță mică până la abur.
Se ia de pe foc și se adaugă untul, învârtind tigaia până când untul s-a topit și laptele s-a răcit la temperatura mâinilor.
Se amestecă făina, scorțișoara, zahărul, drojdia și 1 linguriță de sare într-un castron mare.
Se toarnă amestecul de lapte și oul bătut și se amestecă cu o lingură de lemn până când amestecul se aglomerează. Înclinați-vă pe suprafața de lucru și frământați până când este neted și elastic, aluatul ar trebui să sară înapoi atunci când este apăsat cu degetul.
Transferați într-un castron curat cu ulei, acoperiți cu folie alimentară sau un prosop de ceai și lăsați să crească timp de 2 ore sau până la dublarea dimensiunii.
Pudrați cea mai mare tavă de copt cu făină. Răsturnați aluatul înapoi pe suprafața de lucru și frământați din nou pentru a elimina bulele de aer.
Adăugați fructele uscate și frământați pentru a le încorpora în aluat. Împărțiți aluatul în 11 bucăți egale.
Rulați fiecare bucată de aluat într-o bilă netedă. Aranjați bilele de pe tavă într-un inel, lăsând un mic spațiu între fiecare. Acoperiți ușor cu o bucată de folie alimentară și lăsați undeva cald pentru a dovedi din nou încă 1 oră sau până la dublarea dimensiunii, chiflele ar trebui să fie doar atingătoare.
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Ungeți chiflele cu puțin ou bătut.
Se amestecă făina rămasă cu suficientă apă pentru a face o pastă groasă, apoi se transferă într-o pungă de conducte prevăzută cu o duză rotundă mică sau se folosește o pungă sandwich și se taie un colț. Folosiți pasta pentru a țeava cruci peste chifle acest lucru este cel mai ușor dacă țeava într-un cerc mare, apoi puneți o linie peste mijlocul fiecărui coc.
Coaceți timp de 25 de minute până devin aurii și fierte.
Între timp, faceți untul de miere condimentat.
Puneți untul, condimentele și mierea într-un castron și bateți cu un tel electric până se omogenizează.
Transferați într-un castron. Când chiflele sunt fierte, scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 10 minute pe tava de copt.
Serviți inelul de chiflă cald cu untul în centru pentru răspândire. Chiflele se vor păstra până la 3 zile într-o cutie sau vor îngheța până la 3 luni.