Nevoie de o garnitură vegetariană? Inelul de ghimbir cu citrice peste noapte ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 452 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți drojdie instantanee, zahăr, ghimbir confiat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Inel De Ghimbir Cu Citrice Peste Noapte, Pui De Citrice-Ghimbir, și Citrus-Ginger A Enferrooli.
Instrucțiuni
1
Pentru aluat: în vasul unui mixer cu suport cu atașamentul pentru tel, bateți gălbenușurile, oul întreg, zahărul, untul și Zara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Gălbenuș De Ou
Ouă
Unt
Aluat
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bateti
Bol
2
Adăugați aproximativ 2 căni de făină împreună cu drojdia și sarea; bateți până se umezește și se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Scoateți accesoriul pentru TEL și înlocuiți-l cu un cârlig pentru aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Adăugați toate, cu excepția a 3/4 cană din făina rămasă și frământați la viteză mică timp de 5 minute. Verificați consistența aluatului și adăugați mai multă făină dacă este necesar; aluatul trebuie să se simtă moale și umed, dar nu lipicios. Frământați la viteză mică încă 5 minute sau până când aluatul curăță părțile laterale ale bolului. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată; frământați cu mâna aproximativ 30 de secunde. Ungeți ușor un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Transferați aluatul în castron, ungeți ușor partea superioară a aluatului, acoperiți și lăsați să dubleze volumul, 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Pentru umplutură, combinați cele 8 uncii de zahăr, coaja de lămâie, ghimbirul proaspăt, cele 2 linguri de ghimbir confiat și cele 5 uncii de făină într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Confiat
Ghimbir Proaspăt
Coaja De Lămâie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Se amestecă până se combină bine. Puneți deoparte până când este gata de utilizare.
8
Ungeți ușor o foaie de copt și lăsați-o deoparte. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
9
Rulați într-un dreptunghi de 12 x 24 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
10
Ungeți 1 uncie de unt topit pe aluat și presărați umplutura peste aluat; apăsați ușor umplutura, astfel încât să se lipească de aluat. Începând cu marginea lungă cea mai apropiată de tine, rulează aluatul într-un cilindru strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Rola
11
Periați oul bătut de-a lungul marginii pentru o etanșare sigură. Strângeți ferm cusătura pentru a sigila și rotiți cusătura cilindrului cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Ouă
12
Periați cele 2 capete cu puțin din oul bătut și aduceți-le împreună pentru a forma un inel și apăsați ferm împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
13
Se pune pe foaia de copt, se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider peste noapte sau până la 16 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Plastic
14
Scoateți inelul din frigider, îndepărtați folia de plastic și tăiați partea superioară cu foarfece la fiecare 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Foarfece De Bucătărie
15
Se introduce într-un cuptor care este oprit. Umpleți o tigaie superficială 2/3 plină cu apă clocotită și așezați-o pe raftul de sub inel. Închideți ușa cuptorului și lăsați aluatul să crească până când inelul pare ușor pufos, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
16
Scoateți inelul și tigaia superficială cu apă din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
17
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
18
Când cuptorul este gata, așezați inelul pe raftul din mijloc și coaceți până se rumenesc sau până când temperatura internă atinge 190 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
19
În timp ce inelul se coace, faceți glazura combinând gemul, ghimbirul confiat de 1 uncie și apa într-o cratiță mică la foc mediu. Aduceți la foc mic. Se amestecă și se gătește până când gemul se topește și se amestecă bine cu apa, aproximativ 3 până la 5 minute. Continuați să fierbeți până se reduce și se îngroașă ușor, aproximativ 3 până la 5 minute.