Dacă 52 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., inel de crab Gourmet ar putea fi un excelent fără gluten, primar și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 20 de porții cu 87 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare condimentată, pimentos, gelatină knox și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată de Crab cu fasole albă și verdeață Gourmet, Chili Crab (crab în sos acru și picant) rețetă, și Rangoane de Crab (pufuri de Crab) cu sos dulce și acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați gelatina peste apă într-o cratiță mică; lăsați să stea 2 minute pentru a se înmuia. Gatiti la foc mic pana cand gelatina este complet dizolvata, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă în castron mare de mixer electric.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați cremă de brânză; bateți la viteză mică până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
4
Adăugați sherry, sare condimentată și piper; se amestecă bine. Se amestecă carnea de crab, pimientos și 2 lingurițe. din pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Crabmeat
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
5
Se toarnă în formă de inel cu 3 cupe. La frigider 4 ore sau până la setare. Desfaceți pe platoul de servire.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.