Indoneziană Nasi Goreng

Indoneziană Nasi Goreng ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 387 calorii. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, arahide prăjite, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Indoneziană Nasi Goreng, Cum se gătește: Nasi goreng (orez prăjit Indonezian / malaezian), și Orez Prăjit Cu Creveți Indonezieni-Nasi Goreng {Club Secret} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți orezul, apa și sarea la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Încălziți 2 linguri ulei de floarea soarelui într-un wok sau tigaie la foc mediu-mare; gătiți și amestecați puiul, usturoiul și ardeiul roșu chile până când puiul se rumenesc, 5 până la 7 minute. Se amestecă pasta de curry până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Adăugați orez fiert și ceapă verde, gătiți și amestecați încă 5 minute. Se condimentează cu sos de soia.
Împingeți amestecul de orez într-o parte a wok-ului.
Încălziți restul de 1 linguriță ulei de floarea soarelui în mijlocul wok - ului; gătiți și amestecați ouăle până se fixează, aproximativ 1 minut. Se amestecă amestecul de orez în ouă.
Se presară cu arahide și cilantro.