Indiciu de pâine de secară

Indiciu de pâine de secară
Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 196 calorii. Această rețetă de la Serious Eats are 13 fani. Un amestec de făină de pâine, zară, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Limonadă cu indiciu de mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În vasul mixerului standului, combinați apa, drojdia, zahărul, zeama și făinurile. Frământați cu cârligul de aluat la viteză mică până când aluatul începe să devină elastic, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați sare și ulei de măsline și continuați să frământați până când aluatul este neted, strălucitor și elastic, cu aproximativ 5 minute mai mult. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră. Între timp, înmuiați clay baker (dacă utilizați) și capacul său în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Când aluatul a crescut, făină de suprafață de lucru și rândul său, aluatul afară. Frământați scurt, apoi formați-vă într-un buștean dacă utilizați un brutar alungit sau într-o rundă dacă utilizați un brutar rotund sau un cuptor olandez din fontă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
1
Scoateți baker din apă și scurgeți orice apă suplimentară din ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Presărați făină de porumb în partea de jos a brutarului și puțin în sus pe laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
3
Puneți aluatul în brutar, cu cusătura în jos și puneți capacul. Puneți deoparte să crească până la puțin mai puțin decât dublu-aproximativ 20 de minute. Deschideți brutarul și tăiați aluatul după cum doriți, apoi puneți capacul la loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Așezați raftul în centrul cuptorului, puneți brutarul pe raft și rotiți focul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Coaceți timp de 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți capacul (cu atenție - este fierbinte și ar putea exista încă abur.) Dacă pâinea nu este atât de rumenită pe cât doriți, lăsați-o să se coacă încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți brutarul din cuptor și scoateți pâinea și lăsați-o să se răcească pe un raft pe un raft înainte de a o felia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Dacă utilizați cuptorul olandez: puneți o rundă de aluat pe o suprafață bine făinată și acoperiți ușor cu folie de plastic sau un prosop de vase fără scame.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
9
Lăsați să crească până la puțin mai puțin decât dublu-aproximativ 20 de minute. Tăiați blatul după cum doriți, apoi transferați-l în cuptorul olandez presărat cu făină de porumb. Acoperiți și transferați în raftul central al cuptorului și rotiți focul la 400 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Coaceți timp de 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Scoateți capacul (cu atenție - este fierbinte și ar putea exista încă abur.) Dacă pâinea nu este atât de rumenită pe cât doriți, lăsați-o să se coacă încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Scoateți brutarul din cuptor și scoateți pâinea și lăsați-o să se răcească pe un raft pe un raft înainte de a o felia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate19
Revista