Indiciu de pâine de secară

Indiciu de pâine de secară
Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 196 calorii. Această rețetă de la Serious Eats are 13 fani. Un amestec de făină de pâine, zară, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Limonadă cu indiciu de mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În vasul mixerului standului, combinați apa, drojdia, zahărul, zeama și făinurile. Frământați cu cârligul de aluat la viteză mică până când aluatul începe să devină elastic, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați sare și ulei de măsline și continuați să frământați până când aluatul este neted, strălucitor și elastic, cu aproximativ 5 minute mai mult. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră. Între timp, înmuiați clay baker (dacă utilizați) și capacul său în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Când aluatul a crescut, făină de suprafață de lucru și rândul său, aluatul afară. Frământați scurt, apoi formați-vă într-un buștean dacă utilizați un brutar alungit sau într-o rundă dacă utilizați un brutar rotund sau un cuptor olandez din fontă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1
Scoateți baker din apă și scurgeți orice apă suplimentară din ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Presărați făină de porumb în partea de jos a brutarului și puțin în sus pe laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
3
Puneți aluatul în brutar, cu cusătura în jos și puneți capacul. Puneți deoparte să crească până la puțin mai puțin decât dublu-aproximativ 20 de minute. Deschideți brutarul și tăiați aluatul după cum doriți, apoi puneți capacul la loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
4
Așezați raftul în centrul cuptorului, puneți brutarul pe raft și rotiți focul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Coaceți timp de 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Scoateți capacul (cu atenție - este fierbinte și ar putea exista încă abur.) Dacă pâinea nu este atât de rumenită pe cât doriți, lăsați-o să se coacă încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Scoateți brutarul din cuptor și scoateți pâinea și lăsați-o să se răcească pe un raft pe un raft înainte de a o felia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Dacă utilizați cuptorul olandez: puneți o rundă de aluat pe o suprafață bine făinată și acoperiți ușor cu folie de plastic sau un prosop de vase fără scame.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
9
Lăsați să crească până la puțin mai puțin decât dublu-aproximativ 20 de minute. Tăiați blatul după cum doriți, apoi transferați-l în cuptorul olandez presărat cu făină de porumb. Acoperiți și transferați în raftul central al cuptorului și rotiți focul la 400 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Coaceți timp de 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
11
Scoateți capacul (cu atenție - este fierbinte și ar putea exista încă abur.) Dacă pâinea nu este atât de rumenită pe cât doriți, lăsați-o să se coacă încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
12
Scoateți brutarul din cuptor și scoateți pâinea și lăsați-o să se răcească pe un raft pe un raft înainte de a o felia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate19
Revista