Indesata Asiatice Slaw

Indesata Asiatice Slaw
Indesata asiatice Slaw este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 62 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de arahide, ceapă verde, varză Napa grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 45 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Burger asiatic de pui cu maioneză picantă de lămâie și salată asiatică murată, Indesata Veggie Slaw, și Asiatice Slaw pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Combinați oțetul, sosul hoisin și uleiul, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Se toarnă amestecul de oțet peste amestecul de varză; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
4
Se servește imediat sau se acoperă și se răcește.
5
Presărați alune chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
6
evaluare carbo: 5

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate46
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista