Igname Coapte Cu Șofran Aioli

Igname Coapte Cu Șofran Aioli
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și garnitură vegetariană? Ignamele coapte cu aioli de șofran ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 684 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Un amestec de igname de granat, usturoi, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Saffron Aioli, Portocaliu-Șofran A, și Stridii Prăjite Cu Șofran Aioli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. înțepați fiecare ignam cu o furculiță în câteva pete și aranjați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Coaceți până la moale, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Între timp, încălziți uleiul de măsline, uleiul de struguri, căței de usturoi întregi și șofranul într-o cratiță mică la foc mediu-mic până când usturoiul este moale, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
șofranșofran
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet.
5
Scoateți usturoiul gătit cu o lingură pliată și transferați-l pe o tăietură (rezervați uleiul infuzat). Folosind partea plată a cuțitului unui bucătar, zdrobiți usturoiul cu un vârf de sare până se omogenizează; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei InfuzatUlei Infuzat
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Chefs CuțitChefs Cuțit
1
Puneți gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, 1 lingură de apă și 1/2 linguriță de sare într-un castron mediu rezistent la căldură. Aduceți câțiva centimetri de apă la foc mic gol într-o cratiță medie, apoi opriți focul. Puneți vasul cu gălbenușurile de ou peste cratiță (nu lăsați vasul să atingă apa); bateți doar până când amestecul de ou se îngroașă ușor, 30 de secunde până la 1 minut, apoi scoateți vasul din cratiță. Folosind un mixer de mână sau un tel, bateți treptat în uleiul infuzat cu șofran într-un flux lent și constant până când aioli este gros și cremos. (Dacă devine prea gros, bateți în 1 până la 2 lingurițe de apă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei InfuzatUlei Infuzat
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
șofranșofran
AioliAioli
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se amestecă în piureul de usturoi gătit, usturoiul proaspăt ras și 1/4 linguriță de sare. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Scoateți ignamele din cuptor și lăsați să se răcească ușor. Împărțiți-vă și pufați interiorul cu o furculiță. Subțiați aioli cu apă, dacă doriți, și lingurați pe igname.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
5
Fotografie de Gentl și Hyers
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista