Iepure înăbușit în Stout
Iepurele înăbușit în Stout ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 2523 calorii, 327g de proteine, și 68G de grăsime. Pentru $23.45 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ceapă, amidon de porumb, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Iepure Înăbușit, Iepure marinat și fiert, și Iepure fiert și biscuiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti baconul in cuptorul olandez de 4 litri la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand este crocant.
Îndepărtați slănina cu lingura cu fante, rezervând grăsimea în cuptorul olandez și scurgeți-o pe prosoape de hârtie.
Se amestecă făina, sarea, piperul și boiaua. Înveliți bucățile de iepure cu amestec de făină.
Încălziți grăsimea de slănină la foc mediu. Gatiti iepurele in grasime de bacon aproximativ 15 minute sau pana se rumeneste pe toate partile.
Se amestecă ciupercile, ceapa, cimbru și frunza de dafin.
Se toarnă stout peste iepure și legume. Crumble bacon rezervat peste amestec.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 1 oră sau până când cele mai groase bucăți de iepure sunt fragede.
Scoateți iepurele și legumele în platoul cald; păstrați cald.
Îndepărtați frunza de dafin.
Se încălzește amestecul stout la fierbere.
Se amestecă amidon de porumb și apă; se amestecă în amestec robust. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Se toarnă sosul peste iepure și legume.