Rabbit fiert în bere belgiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,91 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 69G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 665 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită ceapă, piper, făină universală și muștar granulat. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Iepure fiert în bere belgiană, Iepure fiert în bere belgiană, și Piept Belgian Fiert Cu Bere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Așezați bucăți de iepure pe un platou, presărați ambele părți cu sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Iepure
Sare Kosher
2
Lăsați să stea timp de 30 de minute până la o oră.
3
Dragă iepure cu făină, maro în unt:
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Iepure întreg
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Așezați făina pe farfurie. Dragă bucăți de iepure în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Iepure
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Încălziți uleiul și untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu (suficient de mare pentru a se potrivi bucăților de iepure într-un singur strat). Odată ce untul este topit și spumos, adăugați bucățile de iepure într-un singur strat în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Iepure
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
6
Se rumenesc pe o parte fără a amesteca timp de 5 până la 6 minute. Apoi întoarceți bucățile și rumeniți pe cealaltă parte.
7
Scoateți pe o farfurie.
8
Rumeniti ceapa, adaugati usturoiul si cimbru:
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Cimbru
9
Adăugați ceapa feliată în oală și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, răzuind și rumenind bucățile de iepure din fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Iepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
10
Adăugați căței de usturoi și cimbru, gătiți până când ceapa este moale și usturoiul destul de parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Cimbru
11
Adăugați bere, apoi stoc, sare, piper: creșteți focul la mare și adăugați berea belgiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Stoc
Sare
Ale
12
Lăsați-l să fiarbă un minut sau două, apoi adăugați bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
13
Adăugați o jumătate de linguriță de sare și piperul negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Sare
1
Așezați rădăcina de țelină tăiată cubulețe peste ceapă într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Ceapă
2
Așezați bucățile de iepure rumenite peste rădăcina de țelină. Aduceți la foc mic. Acoperiți și reduceți căldura pentru a menține un foc mic. Gatiti timp de 45 de minute sau pana cand iepurele este doar fiert si fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Iepure
Telina
Iepure întreg
1
Scoateți bucățile de iepure din oală și păstrați-le la cald pe un platou. Creșteți căldura la mare și reduceți lichidul cu o treime. Apoi, reduceți focul la minim, amestecați muștarul și zahărul. Gustați și adăugați mai multă sare și piper la nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Iepure
Muștar
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Întoarceți carnea în sos în oală: feliați bucățile de carne de iepure în fâșii și reveniți în oală. Îndepărtați orice carne disponibilă din părțile din spate și din piept și readuceți carnea în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întreg
Sos
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați bucățile de servire în oală. Acoperiți și lăsați să se încălzească timp de un minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
1
Se presară pătrunjel tocat pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
2
Serviți cu pâine crustă, tăiței de ou sau pilaf de orez, împreună cu niște bere belgiană.