Iepure fiert în bere belgiană

Iepure fiert în bere belgiană
Rabbit fiert în bere belgiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,91 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 69G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 665 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită ceapă, piper, făină universală și muștar granulat. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Iepure fiert în bere belgiană, Iepure fiert în bere belgiană, și Piept Belgian Fiert Cu Bere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați bucăți de iepure pe un platou, presărați ambele părți cu sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Sare KosherSare Kosher
2
Lăsați să stea timp de 30 de minute până la o oră.
3
Dragă iepure cu făină, maro în unt: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Iepure întregIepure întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Așezați făina pe farfurie. Dragă bucăți de iepure în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Încălziți uleiul și untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu (suficient de mare pentru a se potrivi bucăților de iepure într-un singur strat). Odată ce untul este topit și spumos, adăugați bucățile de iepure într-un singur strat în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
6
Se rumenesc pe o parte fără a amesteca timp de 5 până la 6 minute. Apoi întoarceți bucățile și rumeniți pe cealaltă parte.
7
Scoateți pe o farfurie.
8
Rumeniti ceapa, adaugati usturoiul si cimbru: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CimbruCimbru
9
Adăugați ceapa feliată în oală și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, răzuind și rumenind bucățile de iepure din fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Iepure întregIepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Adăugați căței de usturoi și cimbru, gătiți până când ceapa este moale și usturoiul destul de parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CimbruCimbru
11
Adăugați bere, apoi stoc, sare, piper: creșteți focul la mare și adăugați berea belgiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
StocStoc
SareSare
AleAle
12
Lăsați-l să fiarbă un minut sau două, apoi adăugați bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
13
Adăugați o jumătate de linguriță de sare și piperul negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
SareSare
1
Așezați rădăcina de țelină tăiată cubulețe peste ceapă într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
CeapăCeapă
2
Așezați bucățile de iepure rumenite peste rădăcina de țelină. Aduceți la foc mic. Acoperiți și reduceți căldura pentru a menține un foc mic. Gatiti timp de 45 de minute sau pana cand iepurele este doar fiert si fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
TelinaTelina
Iepure întregIepure întreg
1
Scoateți bucățile de iepure din oală și păstrați-le la cald pe un platou. Creșteți căldura la mare și reduceți lichidul cu o treime. Apoi, reduceți focul la minim, amestecați muștarul și zahărul. Gustați și adăugați mai multă sare și piper la nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De IepureCarne De Iepure
MuștarMuștar
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Întoarceți carnea în sos în oală: feliați bucățile de carne de iepure în fâșii și reveniți în oală. Îndepărtați orice carne disponibilă din părțile din spate și din piept și readuceți carnea în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați bucățile de servire în oală. Acoperiți și lăsați să se încălzească timp de un minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1
Se presară pătrunjel tocat pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
2
Serviți cu pâine crustă, tăiței de ou sau pilaf de orez, împreună cu niște bere belgiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine CrustăPâine Crustă
Taitei De OuTaitei De Ou
OrezOrez
AleAle
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista