Iepure alla Caciatora Barese

Iepure alla Caciatora Barese
Rabbit alla Caciatora Barese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 651 calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 6.37 pe portie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline virgin, iepure, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 67%. Rețete similare includ Rețetă de iepure la grătar și marinat (coniglio Marinato Alla Griglia), Focaccia Barese, și Applejack Rabbit.

Instrucțiuni

1
Condimentează făina cu 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Clătiți și uscați bucățile, inclusiv ficatul, inima și rinichii. Dragați toate bucățile în făină și scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
3
Într-un cuptor olandez cu fund greu sau la Creuset, încălziți uleiul de măsline până la fumat. Gatiti bucati de iepure, 3-4 la un moment dat, pana se rumenesc inchis si scoateti la farfurie, aproximativ 20 de minute. Când ați terminat cu iepure, adăugați ceapă, ardei iute, ciuperci, roșii uscate și zahăr și gătiți până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Iepure întregIepure întreg
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Adăugați suc de portocale, vin alb și sos de roșii și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
5
Adăugați bucăți de iepure și reduceți focul la foc mic și gătiți 45 până la 50 de minute, până când carnea este fragedă și sosul s-a redus cu două treimi. Verificați condimentele, așezați-le pe platoul de servire, presărați cu coajă de portocală, rozmarin și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Sezonul GoyaSezonul Goya
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
(2 haunches față, 2 haunches spate și 4 piese de șa).
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista